Giresun Spor Gazete

Giresunspor sensiz olmaz!

Başkanlar, yöneticiler ne yaparsa yapsın bu takımın gerçek sahibi bizleriz. Haydi Giresun, bu ligde var olmak için, Cumartesi günü tribünleri dolduralım.

Giresunspor sensiz olmaz!
21 Kasım 2023 - 7:26

Trendyol 1. Lig’de alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Bitexen Giresunspor’da taraftarların tribünleri doldurması için sürekli bir çağrı var.

Hemen hemen her gün Giresunspor Sosyal Medya ekibi videolarla taraftarlara çağrıda bulunuyor.

Açıklamada, “Birlik ve beraberlik içinde ne kadar güçlü olduğunuzu göstermek ve güçlü bir tribün desteği sağlamak amacıyla #Tribünde10BinÇotanak hashtagi ile başlattığımız kampanyamıza Çotanak Arma’ya gönül vermiş tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz.

Şimdi sen de sosyal medya hesabından #Tribünde10BinÇotanak hashtagi ile destek ol! Gücümüzü hem tribünde hem de sosyal medyada göster.

Ligin ilk yarısında iç sahada oynayacak olduğumuz Kocaelispor ve Gençlerbirliği müsabakaları için yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda Kale Arkaları 50, Batı Üst 75, Doğu Alt 100, Batı Alt 250 TL olarak belirlenen paket bilet uygulaması yapılacak olup alınacak biletler her iki iç saha maçımızda da geçerli olacaktır.

Haydi Çotanaklar, unutma ki biz birlikte çok daha güçlüyüz!” denildi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.