Giresun Spor Gazete

Giresunspor Manisa’ya bileniyor

Yeşil Beyazlılar’da izin bitti, çalışmalar yeniden start aldı

Giresunspor Manisa’ya bileniyor
06 Eylül 2023 - 23:20

Trendyol 1. Lig ekibi Giresunspor’da izin sona erdi. Cumartesi günü deplasmanda oynanan Eyüpspor maçı sonrası üç günlük izne çıkan Yeşil Beyazlılar’da Manisa FK maçı hazırlıkları dün itibariyle başladı.

Antrenman öncesi talebeleriyle mini bir toplantı yapan Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, hatalardan ders çıkaracaklarını, hataların tekrarlanmaması için çaba göstermeleri gerektiğini söyledi.

Kaplan, “Eyüpspor güçlü bir rakipti. Biz de mücadele ettik. Her birinizin mücadeleci performansından mutlu ve memnunum. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Bu beklentiler doğrultusunda çalışıyoruz. Bizden beklentileri hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Bu beklentiler ışığında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Burası Giresunspor. Bizi hiçbir rakibimizin durumu ilgilendirmiyor. Pas trafiğini iyi yapacağız, hücuma sağlam adımlarla çıkacağız ve sonuca gideceğiz.” İfadelerini kullandı.

Yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmanı bazı yönetim kurulu üyeleri de takip etti. Kaplan zaman zaman da antrenmanı durdurarak talebelerine uyarılarda bulundu. Yeşil Beyazlılar bugün yapacağı çift mesaiyle Manisa FK maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.