Giresunspor kongresinde Ercan Ayhan aday olacak

Kulübün Olağanüstü Genel Kurulu’nun ilk oturumu bugün gerçekleştirilecek.

Giresunspor kongresinde Ercan Ayhan aday olacak
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.05.2024
0
A+
A-

Trendyol 1. Lig’in köklü takımlarından Giresunspor, yönetim değişikliği için heyecan dolu bir sürece giriyor. Muhtemelen çoğunluk sağlanamaması durumunda 18 Mayıs’a yapılacak son oturumda Giresunspor yönetimine kavuşacak.

18 Mayıs’ta gerçekleşecek kongrede STK’ların önemli isimlerinden biri olan GESOB Başkan Vekili Ercan Ayhan’ın adaylığını açıklayacağı öğrenildi. Henüz kamuoyundan gizli tutulan adaylık konusunda eski Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet ve Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’nin de destek verdiği sızan bilgiler arasında.

Giresunspor’un önceki dönemlerinde yönetimlerde önemli görevlerde bulunan Ercan Ayhan’ın hangi projelerle aday olacağı merak edilmeye başlandı.

Bu arada, kulüpten yapılan yazılı açıklamada, genel kurulun 13.00’te başlayacağı ve çoğunluk sağlanamazsa ikinci toplantının 18 Mayıs’ta yapılacağı duyuruldu.

Ancak şu ana kadar resmi başvuru yapan bir başkan adayının olmadığı belirtiliyor. Giresunspor’un geleceğine dair kritik kararların alınacağı bu süreç, taraftarlar tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.