Giresun Spor Gazete

Giresunspor için #YüreğiniKoy

Yeşil Beyazlı Kulüp’ten yapılan yazılı açıklamada, “Çotanak Store üzerinden özel bir uygulama ile Giresunspor için #YüreğiniKoy destek kampanyasını hayata geçiriyoruz!

Giresunspor için #YüreğiniKoy
03 Ocak 2024 - 10:00

Kampanya kapsamında kulübümüze destek için oluşturduğumuz Giresunspor bayrağını tamamlayarak kulübümüzün aydınlık yarınları için omuz omuza mücadele edelim.

Vereceğiniz desteğin her bir karesi sizin sevginiz ve adanmışlığınızla şekillensin! Her bir kare, sadece bir parça değil, aynı zamanda Çotanak Arma’nın yarınları için ışık olsun.

Bu büyük çaba Giresunspor’u seven, yaşaması için destek olan her bir taraftarımızın kulübüne zor günlerde gösterdiği bağlılığının bir simgesi olarak tarihteki yerini alacaktır.

Haydi Giresun, Giresunspor için #YüreğiniKoy, kulübümüzün yarınları için Çotanak Arma’nın yanında ol!

www.cotanakstore.com.tr adresinden kampanya linkine tıklayarak destekçimiz olarak kampanyamıza katılabilir, kulübümüz yararına yüreğini koy kampanya görselli üzerinden satın alacağınız bağış kutucukları ile altın, gümüş, bronz ya da çotanak destekçimiz olarak Giresunspor’umuzun yanında yer alabilirsiniz.” denildi.

BAĞIŞ ETKİNLİĞİ DÜZENLENECEK

Yeşil Beyazlı Kulüp’ten yapılan yazılı açıklamada, “3 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 20.00’de kulübümüze destek sağlamak amacıyla Giresunspor YouTube kanalı üzerinden “Giresunspor İçin Yüreğini Koy” kampanyası kapsamında bir bağış etkinliği düzenlenecektir.

Eski Başkanlarımızdan Sn. Osman Çırak, Sn. Ömer Ülkü, Sn. Mustafa Temel Bozbağ, Sn. Sacit Ali Eren, Giresun Belediye Başkanı Sn. Aytekin Şenlikoğlu, İstanbul’daki belediye başkanlarımız ve Giresunlu iş insanlarımızın da katılımları ile düzenlenecek yardım kampanyası için yurt içi ve yurtdışında yaşayan tüm Giresunspor sevdalılarını 3 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de Giresunspor YouTube kanalına davet ediyoruz.

Haydi Giresun, Giresunspor’umuz için sende “Yüreğini Koy” kulübümüzün zor günleri geride bırakması için Çotanak Arma’nın yanında ol!” denildi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.