Giresun Spor Gazete

Giresunspor, Erzurum ile final gibi maç oynayacak

Bu maçların kaybının telafisi mümkün değil. Ya kazanacağız Ya kazanacağız!

Giresunspor, Erzurum ile final gibi maç oynayacak
04 Kasım 2023 - 8:06

Trendyol 1. Lig 11. Hafta maçında Bitexen Giresunspor, Pazar günü Erzurumspor ile kozlarını paylaşacak.

Hafta içerisinde Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Beyoğlu Yeni Çarşı’ya kaybederek sadece lige odaklanan Çotanaklar, Teknik Direktör Mehmet Birinci ile Erzurumspor maçına hazırlanıyor. Bugün yapacağı son antrenmandan sonra tesislerde kampa girecek Çotanaklar, sadece ve sadece galibiyeti düşünüyor.  Zorlu maç öncesi Talha’nın hafif sakatlığı bulunurken, Senghor da bu maçta sakatlığı dolayısıyla forma giyemeyecek.

Saat 16.00’da Çotanak Stadı’nda oynanacak mücadele TRTSPOR’dan naklen ekranlara gelecek.

Bu sezon hem sportif hem de mali anlamda Giresunluları utandıran Çotanaklar, 8 haftalık galibiyet özlemini Erzurum temsilcisi karşısında sonlandırmayı amaçlıyor.

Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, “Bu ligde her maç zor. İnşallah kazanacağız. Hafta boyunca bu maça hazırlandık.” dedi.

Birinci, “Hedefimiz mutlak galibiyet. Arkadaşlarımıza da bu maçın önemini ve değerini anlattık. Elimizdeki oyuncularla sahaya çıkacağız. Ellerimizden geleni de sahaya yansıtarak kazanacağız. Zor bir maç olacağı kesin. Bunu biliyoruz. Bu bilinçle hareket ediyor, tüm taraftarlarımızı tribünlere bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.