Giresun Spor Gazete

Giresunspor büyük bir marka

Çotanaklar’ın Basın Sözcüsü Ferhat Karademir, bu markaya herkesin sahip çıkması gerektiğini belirterek, “Giresunspor’a ne kadar destek verebilirsek, o kadar Süper Lig’de mücadele ettirebiliriz. Herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Koymuyorsa da engel olmaması gerekiyor.” dedi.

Giresunspor büyük bir marka
21 Kasım 2022 - 6:22

Giresunspor Basın Sözcüsü Ferhat Karademir, Öncü ve Ekspres Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu.

HERKES KAZANIYOR, ŞEHİR TANITILIYOR

Karademir, Giresunspor’un büyük bir marka aracı olduğunun altını çizerek: “Ah vah dememek için gel şehrinin takımına sahip çık. Giresunspor bugün varlığıyla birlikte şehrin adını Dünya’ya rahatlıkla duyurabiliyor. Giresunspor üzerinden oteller, esnaf ve şehir kazanıyor. Hiçbir kayıp yok. Giresunspor’a ne kadar destek verebilirsek, o kadar Süper Lig’de mücadele ettirebiliriz. Herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Koymuyorsa da engel olmaması gerekiyor. Giresunspor bu şehrin vazgeçilmezi. Her şeyi. Yarın çok geç olabilir. Giresunspor bu şehrin markası olarak Süper Lige renk katmaya devam edecek.” dedi.

HAYALLERDEN GERÇEĞE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Giresunlulara armağan ettiği Çotanak Spor Kompleksi’nde Süper Lig takımlarını ağırlayan Çotanaklar, bu sezon da ligde kalarak yeniden bir tarih yazmayı hedefliyor. Bu yolda herkesten destek bekleyen Yeşil Beyazlılar, Giresun’un tanıtımına doğrudan katkı yapan Süper Lig’de uzun seneler kalmayı amaçlıyor.

Sadece hayallerde kalan Spor Toto Süper Lig’de ikinci sezonunu yaşayan Bitexen Giresunspor, Başkan Hakan Karaahmet, yönetim ve sayılı sponsorluklarla devasa bütçeli takımlar arasında mücadele veriyor.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.