Giresun Spor Gazete

Giresunspor Başkanından net cevap: Karaahmet başarılıdır

Öncü Gazetesi Haber Müdürü Mustafa Demir’in, ‘Giresunspor eski başkanı Hakan Karaahmet, yeşil beyazlı takımı 44 yıl sonra Süper Lige taşıdı ve Giresunpor şuan Süper Lig’de mücadele ediyor. Siz Hakan başkanı başarılı buluyor musunuz?’ sorusuna Giresunspor Başkanı Nahid R. Yamak net cevap verdi.

Giresunspor Başkanından net cevap: Karaahmet başarılıdır
10 Mart 2023 - 9:04

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor Kulüp Başkanı Nahid R. Yamak, Çotanak Spor Kompleksi’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Öncü Gazetesi Haber Müdürü Mustafa Demir’in, ‘Giresunspor eski başkanı Hakan Karaahmet, yeşil beyazlı takımı 44 yıl sonra Süper Lige taşıdı ve Giresunpor şuan Süper Lig’de mücadele ediyor. Siz Hakan başkanı başarılı buluyor musunuz?’ sözlerine Giresunspor Başkanı Nahid R. Yamak net cevap verdi. Yamak, “Başarılı buluyorum. Sportif olarak başarılı. Kolay bir iş değil. Ben 15 yıl çalıştım, başaramadık. Hakan başkanın kısmet yanındaydı. Parayla pullu çok olmuyor. Bence başarılıydı. Diğer konularla alakalı denetlemeler olacak. Muhasebeci değilim. Ben ağlamayı sevmiyorum. Becerebilirsem yaparım, beceremezsem yapmam. Ne olacak, sabaha kadar yandık ettik desek. Para da gelmeyecek. Herkesin destek verebileceğini düşünüyorum.” diye konuştu.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.