Giresun Spor Gazete

Giresun sokak basketbolu turnuvası sona erdi

31 Temmuz 2024 - 22:43
Giresun sokak basketbolu turnuvası sona erdi

9 gün süren turnuva, birbirinden heyecanlı müsabakalara sahne oldu ve nefes kesen final maçlarıyla tamamlandı. Bu yıl 27.si gerçekleştirilen turnuva, basketbol severlerin buluşma noktası oldu.

DERECEYE GİREN TAKIMLAR

Turnuvada 74 takım yarıştı ve dereceye giren takımlar şu şekilde oluştu:

Büyükler:

  1. Serhan Yapı
  2. Yellow Rose
  3. GNG

U18:

  1. Harlem Money
  2. Güreller Kırtasiye Dünyası
  3. Erhanlar Kuyumculuk

U16:

  1. Meydan Cami
  2. Çeşme Basket

U14:

  1. Bulancak Belediye
  2. Gençlerin Baharı

U14 Kız:

  1. Panik
  2. Akkuş

ÖDÜL TÖRENİ

Turnuva sonunda düzenlenen ödül törenine Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem katıldı. Şampiyon takımlara kupa ve madalyaları takdim edilirken, turnuvada görev yapan hakemlere ve kulüp yönetimlerine teşekkür plaketi verildi.

KÖSE: “GİRESUN BASKETBOL ŞEHRİDİR”

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse törende yaptığı konuşmada, “Sokak basketbolu gibi etkinliklerle gençlerimize hem sağlıklı bir yaşam alışkanlığı kazandırmak hem de sosyal bağlarını güçlendirmek istiyoruz. Başarılı bir organizasyon oldu. Sokak basketboluna bu sene rekor bir katılım oldu. İl dışından gelen misafirlerimiz oldu. Spor faaliyetimizi eğlencemizi yaparken aynı zamanda şehrimizi de tanıttık, güzel bir ev sahipliği sergiledik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,” dedi.

GİRESUN’UN BASKETBOL MİRASINA VURGU

Köse, konuşmasına şöyle devam etti: “Giresun bir basketbol şehri. 2014-2015 yılında 1. lige çıkan Yeşilgiresun Belediye takımımız vardı. Beşiktaş’ı, Fenerbahçe’yi, Galatasaray’ı bu şehre getirdi. Ancak, o kulübün hakkı yendi, sahip çıkılmadı. Başta Bülent Yavuz ve emeği geçen tüm arkadaşlar için, gençlerimize o hafızayı anlatmak için o kulübün kupasını biz burada tekrar sergiledik. Giresun’un gençleri çok yeteneklidir. Bu anlamda sponsorlarımıza da çok teşekkür ederim. Belediye olarak sosyal ve kültürel etkinliklerimize devam edeceğiz. Turnuvaya katılan bütün sporcular, bütün takımlar şampiyondur. Hepinize teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun, seneye bu organizasyonda görüşmek üzere.”

SPORCULARIN MEMNUNİYETİ

Turnuva süresince sahada olan sporcular, organizasyonun başarısından ve atmosferinden oldukça memnun olduklarını ifade ederek, “Bu tür etkinlikler, gençlerin sporla iç içe olmalarını sağlıyor. Bu etkinliğe ev sahipliği yapan Belediye Başkanımız Fuat Köse ve ekibine teşekkür ediyoruz,” dediler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.