Giresun Spor Gazete

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Farukcan ve Kadir’de gidiyor!

Giresunspor’da sözleşmesi devam eden oyuncular birer birer ayrılıyor. Yönetim oyuncuları nakit paraya çeviriyor ancak halen daha transfer yasağı açılmış değil!

Farukcan ve Kadir’de gidiyor!
20 Ocak 2024 - 9:56

Trendyol 1. Lig’de alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Bitexen Giresunspor’da, sözleşmesi devam eden oyuncularla yolların ayrılması taraftarların oldukça canını sıkıyor.

Yeşil Beyazlılar’ın en önemli oyuncularından olan Faruk Can Genç ve Kadir Seven’in de satılmasının an meselesi olduğu kaydedildi.

Her iki oyuncu için de bonservis pazarlıklarının devam ettiği iddia edilirken, Bay Yamak Yönetimi’nin bu isimleri nakit paraya çevirdiği ifade ediliyor.

Hal böyleyken transfer yasağının da kapalı olması taraftarları kalan maçlar öncesi oldukça tedirgin ediyor.

Taraftarlar, “Yönetim çıksın bir açıklama yapsın. Giresunspor nereye gidiyor? Alt sıralara kadar düştük. Tüm oyuncuları satıyor. Giresunspor Yönetimi, Giresunspor’un sonunu mu hazırlıyor? Amaçları nedir? Ne yapmaya çalışıyorlar? Giresunspor dağıldı.” İfadelerini kullandı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.