Giresun Spor Gazete

Eyüpspor maçı biletleri satışta!

Trendyol 1. Lig’in 21. haftasında Eyüpspor ile kıyasıya bir mücadeleye çıkacak Giresunspor’da bu maçın biletleri satışa çıktı

Eyüpspor maçı biletleri satışta!
02 Şubat 2024 - 9:21

Maçın biletleri satışta ve taraftarlar, heyecan dolu bu karşılaşmayı canlı izlemek için biletlerini temin edebilirler. Biletleri http://passo.com.tr adresinden veya Atatürk Meydanı’nda bulunan Passolig gişesinden satın almak mümkün.

Öte yandan Yeşil Beyazlı Kulüp’ten yapılan yazılı açıklamada, “Doğu Üst Tribün Kapalı, Güçlü Destek Hedefleniyor: Doğu Alt tribün, daha güçlü bir tribün desteği sağlamak amacıyla kullanılacak. Bu nedenle Doğu Üst tribünü taraftarlara kapalı olacak.

Sezonluk Bilet Sahipleri Dikkat: Doğu Üst tribününden sezonluk bilet alan taraftarlar için önemli bir duyuru: Kombine biletleriniz Doğu Alt tribününe aktarılmıştır, bu bilgiyi göz önünde bulundurarak maça katılım sağlayabilirsiniz.

Ücretsiz Bilet İmkanları: Tüm kadın taraftarlar ve 18 yaş altı gençler, gişelerden Passolig kartlarına ücretsiz olarak bilet yükletebilirler. Ayrıca, 0-6 yaş arası çocuklar, Passolig kart gerektirmeden stadyuma ücretsiz olarak giriş yapabilirler. Bu heyecan verici maç için biletlerinizi hemen alın ve takımınıza destek olun! Unutmayın, futbol birliktelik ve coşkuyla güzelleşir.” denildi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.