Giresun Spor Gazete

Espiyespor’da Özer dönemi başladı

1957 Espiyespor’da yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlığa Engin Özer seçildi.

Espiyespor’da Özer dönemi başladı
26 Haziran 2023 - 8:05

Başkan Engin Özer’in yanı sıra 1957 Espiyespor yönetim kuruluna Rıdvan Akıllı, Alper Karaman, Özcan Tosun, İsmail Hakkı Bük, Oktay Sezer, Emrah Özdemir, Mustafa Kemal Göz, Recep Aydın, Mehmet Cınar, Muhammet Ali Karal, Ali Kılıç, Ali Bayram, Mehmet Saka, Volkan Yakut, Birol Kemaloglu, Özkan Cebecı, Bilal Cantürk, Barış Eren, Ceyhun Ulaba, Hacı Zaım, Haşim Yondemir, Olgun Cebecı, Selçuk Çiçek, Özkan Özkul, Oğuz Mertek, Mehmet Temel Ataç Seçildi.

HEDEFİMİZ 1957 ESPİYESPOR’UN ŞAMPİYOLUĞU

Başkan Engin Özer genel kurul sonrası yaptığı açıklamada, “Geçmiş dönemde 1957 Espiyespor Kulübünde başkanlık, yöneticilik yapmış ve her kademede görev almış herkese teşekkürlerimi bir borç bilirim. Ayrıca 1957 Espiyespor’a her zaman destek olan ve yeni dönemde de bizi yalnız bırakmayacak olan Espiye Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Karadere’ye, Yönetim kurulum ve Kendi Adıma teşekkür ediyorum” dedi.

“Bizim bu göreve gelme amacımız bütün Espiye halkının desteği ile 1957 Espiyespor’umuzu eski heyecanlı günlerine geri getirmektir ve bunun için her zaman halkımızın desteğine ihtiyaç duyacağız” diyen Özer,” 1957 Espiyespor kulübününüm hedefi her zaman şampiyonluk olup, Kendi Gençlerimizle her branşta fair play çerçevesinde şampiyonluklar yaşamaktır.

Bugünden itibaren tüm kademeleri ile yeni sezonda Takımımızı en iyi yerlere getirmek için çalışmalara başlayacağız. Şimdiden tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı Kutlar; sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

HABER: FİKRET BIYIK

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.