Giresun Spor Gazete

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Eroğlu: Hedefimiz süper lig

Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, kazandıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, hedeflerinin Süper Lig olduğunu söyledi.

Eroğlu: Hedefimiz süper lig
29 Ocak 2024 - 8:03

Eroğlu, özellikle ilk yarıda yaptıkları ön alan baskısının hücum organizasyonlarını başarılı bir şekilde sonuçlandırdığını belirtti ve skoru 4-0’a getirdiklerini, daha farklı bir sonuç elde edebileceklerini ifade etti. İkinci yarıda tempolarının düştüğünü ancak yine de skordan memnun olduklarını dile getiren Eroğlu, taraftarlarına gösterdikleri futbol ve güzel pozisyonlar nedeniyle mutlu olduklarını vurguladı.

Özellikle son iki haftada 0-0 biten maçlarda kritik pozisyonlar olduğunu ve bu pozisyonların penaltı olduğunu düşündüğünü belirten Eroğlu, hakemlerin daha dikkatli olması gerektiğini ifade etti. Her maçlarının önemli olduğunu ve geçmiş iki haftada kaybettikleri 5 puanın önemli olduğunu belirten Eroğlu, geri kalan maçlara kazanmak için çıkacaklarını ve sezon sonunda hedefledikleri Süper Lig’e ulaşmak istediklerini söyledi. Son olarak, Giresunspor’a kalan maçlarında başarılar diledi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.