Giresun Spor Gazete

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Ergün asaleten atandı!

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görev devir teslimi gerçekleşti.

Ergün asaleten atandı!
02 Aralık 2023 - 8:29

2022 yılından itibaren Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten ve bakanlık emrine alınan İsmail Çalgan, Giresun’a gelerek görevi Muzaffer Ergün’e devretti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine başlayan Muzaffer Ergün, yaptığı açıklamada, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından il müdürü olarak görevlendirildim. Giresun gençliğine, Giresun sporuna ve Giresun halkına hizmet edecek olmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyorum. Değerli Müdürüm İsmail Çalgan’a şehrimize spor, gençlik ve yurtlar alanında yapmış olduğu katkılardan dolayı şükranlarımı sunuyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Giresun sporunu geliştirmek, Giresun gençliğine faydalı olmak ve Giresun halkına hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Tek amacımız Giresun’ a hizmet etmektir” ifadelerini kullandı. Görevi devreden İsmail Çalgan da Muzaffer Ergün’e görevinde başarılar diledi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.