Giresun Spor Gazete

Ekiz: Daha önce yaptık, yine yaparız

Bitexen Giresunspor’un Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, geleceğe dönük hiçbir karamsarlık olmadığını ve Süper Ligi istedikleri yerde bitireceklerini kaydetti

Ekiz: Daha önce yaptık, yine yaparız
05 Nisan 2023 - 7:05

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’un Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, C. Alanyaspor beraberliğini hemen unutup hızlıca Beşiktaş maçına odaklandıklarını söyledi.

BU İŞİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

Geride kalan haftayı C. Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak kapattıklarını anımsatan Ekiz, “Hedefimiz elbette Süper Lig’de yeni bir sayfa açıp, galibiyetle tanışmaktı. 2-0’dan 2-2’ye getirmemize rağmen kalan bölümde yaptığımız basit hatalar sahadan bir puanla ayrılmamıza sebep oldu. Olsun, Giresunspor’un hedefi belli. Ne yaptığını, ne yapacağını ve nasıl mücadele edeceğini iyi biliyor. Çok iyi bir kadroya ve teknik heyete sahibiz. Biz bu işin üstesinden öyle ya da böyle geleceğiz.” dedi.

ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL

Ekiz, Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacaklarını belirterek, “Süper Lig’de her maç zor. Bu maçlar da onlardan bir tanesi olacak. Beşiktaş, Türk futbolumuzun köklü takımlarından biri. Rakibimize saygı duyarak, Giresunspor’umuz kendi oyununu sahaya yansıtacaktır. Giresunspor, daha önce Galatasaray’dan, Fenerbahçe’den ve Beşiktaş’tan nasıl puan aldıysa bu maça da aynı hırs ve özgüvenle çıkacaktır. İnşallah İstanbul’dan istediğimiz bir sonuçla döneceğiz ve alt sıralardan uzaklaşmak için adım atacağız.” diye konuştu.

GİRESUNSPOR TARAFTARIYLA GÜZEL

Ramazan ayı olmasına rağmen C. Alanyaspor maçında tribünlere gelerek tam destek veren taraftarlara da teşekkür eden Ekiz, “Çağrımıza kulak veren, bitiş düdüğüne kadar yeşil beyazlı takımımıza destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Giresunspor taraftarıyla güzel. Taraftarımızla biz bu işi başaracağız.” İfadelerini kullandı.

ÜYELİK KAMPANYASI SÜRÜYOR

Ekiz son olarak, Hedef 2828 Yeni Üye kampanyasının da devam ettiğini ve herkesten destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.