Giresun Spor Gazete

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Eğitimleri Oğuz Çetin verdi

18 aylık bir süreye yayılan ve dokuz yüz yüze eğitim ile bu modüller arasında gerçekleştirilen online eğitimlerden oluşan UEFA B/A Birleşik Programı’nın beşinci yüz yüze eğitimi 20-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Eğitimleri Oğuz Çetin verdi
28 Ağustos 2023 - 23:29

Aday Antrenörler; “Gerçek Temelli”, “Akıcı Oyun İçinde” ve “Aday Antrenör Odaklı”  yeni eğitim metodoloji çerçevesinde saha çalışmalarında oyun kurgularını ve felsefelerini ortaya koydu. Beşinci etap eğitimlerinin tamamlanmasının ardından aday antrenörler eğitim programları süresince almış oldukları saha ve pratik eğitimleri güncelleyerek, kendilerine verilen konular üzerinden saha pratiklerini gerçekleştirecek ve Zoom üzerinden antrenör eğitimcileri eşliğinde sunumlarını yapacak. Eğitimlerde; UEFA B/A  Program Sorumlusu ve Antrenör Eğitimcisi Serhat Sütlü, Antrenör Eğitimcisi Fatih Serkan Albayrak görev aldı. TFF Sporcu Esenliği ve Çocuk Koruma Kurulu Koordinatörü Gülhan Gündüz, sporcu esenliği ve çocuk koruma konularında uygulamalı olarak eğitim verdi.

TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, tamamlanan eğitimle ilgili yaptığı açıklamada, “2022 Aralık ayından itibaren süre gelen eğitim aşamalarının beşinci etabını bitiren aday antrenörlerin yeterlilik seviyelerini daha iyi bir noktaya yükseltmeleri adına bireysel Zoom eğitimleri süreci yoğun bir şekilde devam ediyor. Aday antrenörlerimizin antrenör eğitim programında  ‘Antrenör, Ortam, Oyuncu, Oyun’ ana başlıklarına odaklanmalarını sağlayarak sürekli öğrenme ortamında gelişimlerine katkı sunmayı ve içsel motivasyonlarını geliştirmeyi hedefliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Aynı zamanda 20-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında Antrenör Eğitim Programları ve Futbol Akademileri Geliştirme Projesinin entegrasyon ve geliştirme çalışmaları için Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin liderliğinde toplanan Antrenör Eğitimcileri Fatih Serkan Albayrak, Serhat Sütlü, Emrah Aykurt, Nur Mustafa Gülen iç eğitim çalışmalarına TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yoğun bir şekilde devam ediyor.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.