Giresun Spor Gazete

Çotanaklı taraftarların öfkesi kabarmaya başladı!

Giresunspor bir sezonda Süper Lig’den sonra şimdi de bu ekiple Trendyol 1. Lige düşmek üzere. Sportif ve mali anlamda başarısız olan Yeşil Beyazlılar’da yöneticilerin ağzını da bıçak açmıyor!

Çotanaklı taraftarların öfkesi kabarmaya başladı!
05 Aralık 2023 - 7:05

Trendyol 1. Lig ekibi Giresunspor’da başarısızlık camiayı derinden üzüyor. Marmaralı Çotanaklar’da Genç Çotanaklar’dan sonra yönetimi istifaya çağıran ikinci taraftar grubu oldu.

Marmaralı Çotanaklar’dan yapılan açıklamada, “Yönetime geldiğiniz günden beri, sizlere Marmaralı Çotanaklar olarak elimizden gelen desteği ve nezaketi gösterdik. Giresunspor’umuz var olsun, yaşasın diye durmadan, bıkmadan, usanmadan mücadele etmeye çalışıyoruz. Gelinen noktada da dün akşam saatlerinde sosyal medyalardan aldığımız bilgiler neticesinde, Giresunspor Kulübümüze gelen üç puan silme cezasının kabulü veya özrü, tarafımızca kalmamıştır. 8 aylık görev sürenizde kulübün bulunduğu durumdan, düzlüğe çıkaramamak, mali anlamda bir şeyleri düzeltemiyor oluşunuzdan, son derece rahatsızız. Yönetim içinde bulunan bazı isimlerden de mustarip olduğumuzu ve buna rağmen kendi bildiğinizi okumanızı da unutmadık.

Sayın Nahid Yamak’a bugüne kadar yaptığı hizmetler için teşekkür ederiz. Giresunspor başkanlık görevinden istifa etmenizi ivedilikle bekliyoruz.” denildi.

GİRESUNSPOR’A YAZIK OLMASIN

Öte yandan Trendyol 1. Lig ekibi Bitexen Giresunspor’da Bay Yamak’ın oyuncu satarak nakit akışını sağlayacağı iddia edildi. Bu iddia doğruysa Giresunspor’un sonu olur. Zaten kısıtlı bir kadroyla Trendyol 1. Lig’deki varlığını sürdüren Yeşil Beyazlılar, bir oyuncusunu bile kaybederse gelecek günlerde daha da zorluk çekecek. Bu duruma camianın da tepki göstermesi kaçınılmaz olacak.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.