Giresun Spor Gazete

Çotanaklar yoğun mesaide

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’da Trabzonspor maçı hazırlıkları sürüyor. Yeşil Beyazlılar antrenmanlarını bazen tek bazen de çift olarak sürdürüyor.

Çotanaklar yoğun mesaide
22 Mayıs 2023 - 7:50

Karadeniz derbisi hazırlıkları bir yanda sürerken, diğer yandan da yeni teknik sistem takıma adapte edilmeye çalışılıyor.

Giresunspor’da Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz ise antrenmanların verimli bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Ekiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Şu an her şey yolunda. Hocamız sistemini oturtmaya çalışıyor. Bunun için de zamana ihtiyacı vardı ve o zaman da şu an var. Her şey lehimize iken bu avantajı fırsata dönüştürmek istiyoruz. Tek istediğimiz var, bize destek verilsin, takımımız, şehrimizin arkasında olduğunu görsün ve inansın. Her zaman taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bu destek olmazsa olmazımızdır. Giresunspor bu şehrin tek markasıysa bu markaya hep birlikte sahip çıkalım.” dedi.

Bu arada Giresunspor’un hocası Buz ise hafta içi yaptığı açıklamada, “Tamamen Trabzonspor müsabakasına, yapabileceklerinize odaklanmanız gerekiyor. Bunları oyuncularıma da söylüyorum, çok iyi hazırlanıp galip gelmek istiyoruz, bizim hesaplar tamamen bunların üzerinde” şeklinde konuşmuştu.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.