Giresun Spor Gazete

Cihan: Karaahmet tarihi başarılar yaşattı

İş İnsanı Serkan Cihan, “Karaahmet’in Giresunspor’a yaşattığı başarıları kim yaşatacak acaba?” dedi ve ekledi…

Cihan: Karaahmet tarihi başarılar yaşattı
05 Şubat 2024 - 8:36

Giresunlu İş İnsanı, Giresunspor Başkan Adayı Serkan Cihan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Karaahmet döneminin sportif açıdan Giresunspor camiasına muazzam bir başarı yaşattığını belirtti.

BU MUHTEŞEM BİR BAŞARIDIR

Cihan, “Göreve geldiğinde sezona bir ay vardı. Pandemi dönemiydi. TFF 1. Lig’deydi Giresunspor. Teknik direktör Hakan Keleş’ti. Transfer yasağı açıldı. Karaahmet ilk sezonda 34 maç oynadı ve sadece 6 mağlubiyet aldı. 70 puan aldı ve play off oynamadan ilk sezonunda Süper Lige çıktı. İçerde de dışarda da eşit derecede başarı aldı. Adana Demirspor birinci olmuştu. İkinci Giresunspor olmuştu. Muhteşem bir sezondu. 50 yaş altı Giresunlular Süper Ligi gördü. Bu muhteşem bir başarıdır. Süper Ligin ilk sezonunda 12 galibiyet alındı. 45 puan alındı ve ligde kaldık. 19 içerde 19 dışarda maç oynadık. Süper Lig ilk sezonunda iç sahada başarılıydık. Fenerbahçe ve Galatasaray’ı yendik. Geçen sezon da ilk 21 haftada 21 puan vardı. Kongre kararı alındı ve Karaahmet kongreye girmeyeceğini açıklamıştı. Kongre yapıldı. 25 Şubat’ta kongre yapıldı. Deprem olmuştu. 27 puanlı bir Giresunspor teslim edilmişti. Karaahmet’in bana göre sportif açıdan baktığımızda muhteşem bir başarı var.” dedi.

KARAAHMET’İN GİRESUNSPOR’A YAŞATTIĞI BAŞARILARI KİM YAŞATACAK ACABA?

Cihan, kendisinin de böyle bir başarı yakalamayı istediğini belirterek, “İnşallah Giresunspor yine bu başarıları yakalar. Görev süresi boyunca da 55 futbolcu transferi yapıldı. 47’sini başarılı buluyorum. Bunlar güzel transferlerdi. Bu sezon takım ikinci lige düşecek. 18 kişilik kadro çıkartın ben bu isimlerle tekrar bu takımı birinci lige çıkartırım. Hangi futbolcuyu alırsanız alın iş bilmez yönetimle üçüncü lige düşersiniz. Sayın Hakan Karaahmet’e sportif açıdan Giresunspor’a yarattıkları için teşekkür ederim. Giresunspor taraftarı ve kongre üyesi olarak Karaahmet’in Giresunspor’a yaşattığı başarıları kim yaşatacak acaba? İnşallah Karaahmet’in başarılarını biz de yaşarız. Bana göre Karaahmet dönemi sportif açıdan muhteşem başarıdır. Karaahmet üç kongre yaptı. Üçünü de aldı. En son Şubat’ta bıraktı. Kongre üyeleri Nahid Yamak ve Fatih Sandal arasında seçin yaptı.” İfadelerini kullandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.