Giresun Spor Gazete

Canımız Giresunspor’umuz

Belki de hayalleri gerçeğe dönüştürdü Bitexen Giresunspor… Gelinen süreçte iki sezondur mütevazi kadrosuyla ve ‘Giresunspor Modeli’ ile tüm kamuoyunun dikkatini çekti. Biz inanıyoruz, inanan yüreklerle yine hedefe ulaşacağız!

Canımız Giresunspor’umuz
19 Ocak 2023 - 5:26

Spor Toto Süper Lig’de 20. Hafta maçlarının heyecanı bu hafta yaşanacak. Ligin ilk yarısını 20 puanla 11. Sırada tamamlayan Bitexen Giresunspor, Cuma günü iyi bir kadroya sahip Adana Demirspor’a konuk olacak.

BİR YANDAN LİG HAZIRLIKLARI SÜRÜRKEN…

Bu maçın hazırlıklarını tesislerde sürdüren Çotanaklar, teknik direktör Hakan Keleş refakatinde çalışmalarına taktik ağırlıklı antrenmanlarla devam ediyor. Keleş, futbolcularını zaman zaman uyarsa da onlara neler yapmaları gerektiğini bire bir anlatıyor.

Gerek TFF 1. Lig’de, gerek geçen sene gerekse de bu sezon elindeki kadroyla en iyisini yapmaya çalışan Keleş, bu sezon da başarılı bir sezonu kariyerine yazmayı hedefliyor.

BİR YANDAN YENİ BİR BAŞARI HİKAYESİ YAZMAYA ÇALIŞAN BİR EKİP VAR

Son iki sezondur belki de hayalleri gerçeğe dönüştürdü Bitexen Giresunspor… Gelinen süreçte iki sezondur mütevazi kadrosuyla ve ‘Giresunspor Modeli’ ile tüm kamuoyunun dikkatini çekti. Biz inanıyoruz, inanan yüreklerle yine hedefe ulaşacağız. Buna Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş de inanıyor, taraftarlar da… Varsın inanmayan Giresunspor’a destek olmasın. Çünkü Giresunspor zaten Türkiye ve Dünya futbol piyasasına renk katmış bir takım haline geldi.

BAŞKAN KARAAHMET NE DEMİŞTİ?

Herkesin dikkatini çeken ‘Giresunspor Modeli’ ile alakalı Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, şöyle konuşmuştu: “Kulübün gelirlerini, giderlerini ayarlamaya çalışıyoruz. Futbol ekonomisini daha aşağılara çekmeye çalışıyoruz ve futbolcu yaş seviyesini altlara alarak Giresunspor’u futbolcu üreten, başarılarını bunlar üzerinden yaparak bir tarih yazmaya çalışıyoruz. Artık futbolda sizler de duyuyorsunuz ‘Giresun modeli’ diye bir modeli herkes uygulamaya çalışıyor, doğrularımızı almaya çalışıyorlar. Bu da doğru işler yaptığımızın göstergesidir.” İfadelerini kullanmıştı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.