Giresun Spor Gazete

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Büyükekşi’den ‘para cezası’ uyarısı!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, VAR sistemi ve hakemler hakkında açıklamalarda bulundu. 

Büyükekşi’den ‘para cezası’ uyarısı!
25 Ocak 2023 - 0:47

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, başkan, yönetici, teknik heyet ve futbolculara uyarılarda bulundu.

Büyükekşi açıklamasında; “VAR ile ilgili bir tespit yapmak gerekirse, geçtiğimiz sezon 4 ayda sadece 2 saat eğitim veriliyordu. Önümüzdeki 4 ayda 200 saat VAR eğitimi vereceğiz. 100 kat artırıyoruz. Hakem akademisiyle ilgili 3-4 üniversiteyle görüşüyoruz. Hakemleri verdikleri kararlardan dolayı yargılamayalım. Hata sadece hakemler tarafından yapılmıyor. Kaleci hata yapabiliyor, golcüler hata yapabiliyor. Hakemler üzerinden oyunu okumak olmuyor. Bizim bu döngüyü değiştirmemiz lazım.” dedi.

“BU KONUŞMALAR PARA CEZASI OLARAK GERİ DÖNECEK”
Federasyon Başkanı sözlerinin devamında; “Maç bitimlerinde o heyecanla bir açıklamalar yapılıyor ki, sonradan asıl önemi anlaşılıyor. Ben birçok şeyi görüyorum. İtiraz ettikleri birçok pozisyonda itiraz ettikleri şeylerin yanlış olduğunu kendileri de görüyorlar. Kamuoyundan ve yöneticilerden şunu istirham ediyorum; 20 Ocak’ta yeni bir talimat devreye girdi. Başkanlarımız, yöneticilerimiz, teknik direktörlerimiz ve futbolcularımız kesinlikle hakemle ilgili konuşma yapmasınlar. Bu konuşmalar yarın onlara para cezası olarak geri dönecek” açıklamasında bulundu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.