Giresun Spor Gazete

Branşını seç, harekete geç

19 Eylül 2023 - 23:11
Branşını seç, harekete geç

Çocukların ve gençlerin fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayan, yaz aylarında boş vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve sporla tanışmalarını sağlamak amacıyla ücretsiz olarak sunulan Gençlik ve Spor Bakanlığı Yaz Spor Okulları’nda Giresun’un dört bir yanında binlerce öğrenci sporun güzellikleriyle buluşarak hünerlerini sergiledi.

Geleceğin teminatı olan çocuklar ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, onların serbest zamanlarını uzman antrenörler nezaretinde en iyi şekilde değerlendirmelerine imkan sağlamak amacıyla açılan Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Spor Okulları Kış döneminde de devam edecek. Haydi gençler! Sporun büyülü dünyasını keşfetmeye ne dersiniz? Pek çok seçenek arasından ilgi alanınıza uygun bir branş seçebilirsiniz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.