Giresun Spor Gazete

Boş Konuşmalar ligde düşüşü engelleyemedi

Giresunspor, Trendyol 1. Lig’den 2. Lige düşmenin hayal kırıklığını yaşarken, teknik direktör Serhat Güller’in açıklamaları tartışmalara neden oluyor.

Boş Konuşmalar ligde düşüşü engelleyemedi
02 Mayıs 2024 - 9:25

Ligdeki kötü performans ve düşüş sonrası, Güller’in oyunculara ve taraftarlara yönelik sözleri “boş konuşma” olarak değerlendiriliyor.

Güller, son açıklamasında “Ligi bırakmadan en iyi şekilde oynamaya çalışıyoruz” dese de, takımın düşüşünü engelleyemedi. Teknik direktörün liderliği ve stratejisi sorgulanırken, Giresunspor taraftarları bu tür açıklamaların sahadaki başarısızlığı örtbas etme girişimi olduğunu düşünüyor.

Güller’in, “Kaldı iki maçımız. Bunları ciddi bir şekilde havlu atmadan oynamaya çalışacağız” ifadeleri, takımın düşmesi kesinleşmişken yapılmış olması nedeniyle inandırıcı bulunmuyor. Taraftarlar, teknik direktörün söylemlerinden çok eylemlerini görmek istiyor.

Gençlerbirliği ile oynanacak maç öncesi hazırlıklar sürerken, Güller’in liderliğinin ve taktik anlayışının Giresunspor’un düşüşünü önlemekte yetersiz olduğu açıkça görülüyor. Taraftarlar, takımın kötü gidişatına rağmen umut verici ve somut adımlar görmek istiyor. Bu noktada, teknik direktörün söylemlerinin yerine eylemlerin konuşması gerektiği yönünde görüşler hakim.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.