Giresun Spor Gazete

Bitsin artık bu hasret

Giresunspor’un bu maçı kazanmaktan başka çaresi yok. Ne yapıp, edip bu maçı kazanmalıyız

Bitsin artık bu hasret
15 Nisan 2023 - 7:15

Spor Toto Süper Lig’de alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Giresunspor, Pazar günü Çotanak Spor Kompleksi’nde D.G. Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da başlayacak maçta Çotanaklar’ın tek hedefi 11 haftalık galibiyet özlemini dindirmek olacak. Hafta boyunca bu maçın özelinde çalışan Yeşil Beyazlılarda moral ve motivasyonun yerinde olduğu gözlemlendi.

Canlı olarak yayınlanacak maçı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Mücadele öncesi bilet fiyatlarını 28 TL’ye düşüren Giresunspor, maça da taraftarların ilgi göstereceğini umuyor.

KELEŞ’TEN 11’DE DEĞİŞİKLİK SİNYALİ

Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, bu maçta iç saha avantajını kullanıp, iyi oynayıp seyircinin de desteğiyle kazanmak istediklerini söyledi.

Hafta içerisinde maça dair açıklamalarda bulunan Keleş, “Her maç zor, puan almak, galip gelmek zor ama ben inanıyorum ki ligin sonuna doğru bu galibiyet serisine başlayıp ligde kalma mücadelesinden kurtulacağız. Bunu da Sivasspor galibiyetiyle bir an önce başlatmış oluruz.” dedi.

Bir basın mensubunun “İlk 11’de revizyon düşünüyor musunuz?” sorusuna Keleş, “Devamlı değişiklikler yapıyoruz, sadece maçlara değil antrenman performanslarına da bakıyoruz, bizim çok fazla bölgesel alternatiflerimiz yok ama elimizden geldiğince değişiklikler yapacağız” diye konuştu.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.