Giresun Spor Gazete

Birinci: Bizim de gücümüz belli!

Trendyol 1. Lig ekibi Giresunspor’da Teknik Direktör Mehmet Birinci, “Öncelikle, kadromuzun genç oluşu herkesçe biliniyor. Çocuklarımız iyi niyetle mücadele ediyorlar.” dedi

Birinci: Bizim de gücümüz belli!
08 Aralık 2023 - 8:38

Trendyol 1. Lig ekibi Giresunspor’da Teknik Direktör Mehmet Birinci, Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Sakaryaspor mücadelesi öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Birinci, bu zorlu müsabakaya dikkat çekerken, karşılaşmaya dair hazırlık süreci ile ilgili şunları kaydetti; “Öncelikle, kadromuzun genç oluşu herkesçe biliniyor. Çocuklarımız iyi niyetle mücadele ediyorlar. Ellerinden gelen çabayı da sahaya yansıtmaya çalışıyor. Tabi bu süreçte taraftarlarımızın desteği bizim için çok önemli. Sakaryaspor güçlü bir rakip, ancak biz de sahaya mutlak galibiyet için çıkacağız. Kısıtlı kadromuzla rakibimizden puan almaya çalışacağız.”

Çalışmaların Sakarya’da devam ettiğini belirten Birinci, “Sıkı bir çalışma programıyla ilerliyoruz. Taktiksel anlamda analizlerimizi yapıyor ve sahada çalışmalarımızı yürütüyoruz. Oyuncularımın sahada ellerinden geleni yapacaklarına olan inancım tam. Ancak her maç farklı bir hikaye. Hatalarımızdan ders çıkartarak yolumuza devam etmeliyiz. Zor bir mücadele bizi bekliyor, her maç olduğu gibi bu maça da 3 puan hedefiyle çıkacağız” İfadelerini kullandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.