Giresun Spor Gazete

Bir şehrin kaderiyle oynuyorsunuz!

Giresun Öncü Gazetesi bugünkü manşetinde yönetime seslenerek, “Transfer yasağını açamıyorsanız o koltuğu işgal etmeyin. Yetmedi mi Giresunspor’u Süper Lig’den düşürmeniz? Şimdi de Trendyol 1. Lig’den mi düşüreceksiniz? Sizin amacınız nedir?” diye seslendi.

Bir şehrin kaderiyle oynuyorsunuz!
02 Ocak 2024 - 8:14

“Geçen sene bu takım Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı sahasında ağırlarken, sizin yüzünüzden Süper Lig’den düştü. Başaramadınız, başarısızsınız. Şimdi bu camia size transfer yasağını olsun açın diyor. Siz ne yapıyorsunuz?” diyen Öncü Gazetesi, “Trendyol 1. Lig ekibi Bitexen Giresunspor’da transfer yasağının kaldırılıp kaldırılmayacağı halen daha belirsizliğini koruyor” ifadelerine yer verdi.

ÖNCÜ GAZETESİNİN HABERİ ŞU ŞEKİLDE

Giresunspor’da İş İnsanı Serkan Cihan ve İş İnsanı Fatih Sandal, Giresunspor Yönetimi’nin olağanüstü genel kurul kararı alması halinde başkan olabileceklerini kaydetmişlerdi.

Gelinen süreçte Bay Yamak, bu çağrılara kulağını kapatmasına rağmen transfer yasağının açılmasıyla alakalı da hiçbir açıklama yapmıyor.

HALEN DAHA ÖNCE ÇOK SEVMEK LAZIM DİYOR

Tek işi sadece ‘önce çok sevmek lazım’ olan Bay Yamak, Giresunspor’un geleceğini doğrudan ilgilendiren transfer yasağı ile alakalı tek kelime etmiyor.

Transfer yasağıyla alakalı, bir açtıramayacaklarını bir açtırabileceklerini ifade eden Bay Yamak, camianın ve koskoca Giresunspor’un geleceğini ilgilendiren bu konuda net ifade kullanmaması da yeşil beyazlı taraftarları çileden çıkartıyor.

TARAFTARLAR TEPKİLİ

Taraftarlar, “Giresunspor’daki zaman kaybı inanın Giresunspor’a pahalıya patlayacak. Neden kimse bir şey demiyor. Neden kimse Giresunspor’un bu durumu için bir şey yapmıyor. Giresunspor kimsenin tapulu malı değil. Transfer yasağını açtıramayanların Giresunspor’da işi yok.” İfadelerini kullandı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.