Giresun Spor Gazete

Bir oyuncuya bile ihtiyaç var

Sezon başında sözleşmesi devam oyuncuları birer birer kaçıran Giresunspor’da, teknik direktör Mehmet Birinci’den gündeme bomba gibi düşecek açıklama geldi.

Bir oyuncuya bile ihtiyaç var
29 Kasım 2023 - 8:19

Trendyol 1. Lig ekibi Bitexen Giresunspor’un teknik direktörü Mehmet Birinci, yeşil beyazlı takımın ligde kalması için çabalayacaklarını söyledi.

BİR OYUNCUYA BİLE TAHAMMÜL YOK

Ligde kalmak için mücadele vereceklerini belirten Birinci, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Ben bir çalıştırıcıyım. Elimizdeki oyunculardan en iyi performansı almak için uğraşıyoruz. Sizin de bildiğiniz gibi 35 oyuncumuzun 15 tanesi kendi çocuğumuz alt yapımızdan gelme çocuklar. Kapasitelerini olabildiğince fazla zorluyoruz ve onlarda bu kapasitenin çok üzerinde oynuyorlar. Ligde kalırız veya düşeriz ona bir şey söyleyemem ama bir tane bile kayıp oyuncuya tahammülümüz olmuyor.” dedi.

HENÜZ DURUMU NETLEŞMEDİ

Kocaelispor maçında sakatlanan Erolcan hakkında da açıklamalarda bulunan Birinci, “Erol Can’ın yaşadığı çok üzücü bir sakatlık var. Bu bizim adımıza kötü ve zor bir durum. Henüz durumu netleşmedi. Kısa sürede sahalarda görmek istiyoruz. Bir kez daha kaptanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” diye konuştu.

DÜŞSEK DE KALKSAK DA BURADAYIM

Birinci, takım yaş ortalamasının 20,5 olduğunu ve rakiplere göre çok genç bir kadro ile mücadele ettiklerini belirterek, “Buna rağmen çocuklar ellerinden geleni yapıyorlar. Benden önceki dönemle ilgili çok fazla yorum yapamıyorum ancak daha önce de söylediğim gibi buradan Mustafa hocaya teşekkürlerimi bir kez daha iletiyorum. Fizik konusunda çok iyi bir takım bırakmış. Oynadığımız karşılaşmalara baktığımız da bireysel hatalar yüzden kötü sonuçlar aldık. Kümede kalır ya da kalmayız şuan için bir şey söylemek çok erken, ancak şunu belirtmek istiyorum düşsek de kalsak da buradayım” şeklinde konuştu.

 

 

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.