Giresun Spor Gazete

Biletler satışa çıktı

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında, 3 Eylül Cumartesi günü saat 21.45’Te oynayacağımız arabam.com Konyaspor karşılaşmasının biletleri satışta

Biletler satışa çıktı
31 Ağustos 2022 - 8:32

arabam.com Konyaspor karşılaşmasının biletlerini www.passo.com.tr adresinden veya Atatürk Meydanı’nda yer alan gişeden satın alabilirsiniz.

Not: Çotanak Spor Kompleksi önünde bulunan Passolig gişemiz maç günleri dışında hizmet vermeyecek olup, taraftarlarımız Passolig işlemlerini maç günleri dışında Atatürk Meydanı’nda bulunan gişemizden işlemlerini yapabilirler.

GİRESUNSPOR’UN ÖNÜNÜN KESİLMESİ KİME NE YARAR SAĞLAYACAĞINI İSE ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE GÖRECEĞİZ.

Süper Lig’de ikinci sezonunu geçiren Bitexen Giresunspor, bu sezon da tüm imkansızlıklara rağmen şehrin tanıtımına, turizmine katkı sunmak için mücadele vermeye devam edecek.

Geçtiğimiz sezon tarihi bir başarıyla ligde kalan Çotanaklar, her türlü zorlukların üstesinden gelerek önce transfer yasağını kaldırdı sonra da transferlerini gerçekleştirerek lige giriş yaptı.

Teknik Direktör Hakan Keleş ile yola devam eden Yeşil Beyazlılar, dört hafta sonunda Galatasaray ve Kasımpaşa galibiyetleri alarak hanesine 6 puan ekledi.

GİRESUN KAMUOYUNA ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

Bitexen Giresunspor Basın Sözcüsü Ferhat Karademir’in sahipsizlik açıklaması halen daha hafızalarımızda.

Karademir, geçtiğimiz hafta yaptığı yazılı açıklamada,  “Kanunlara aykırı bir şekilde insanların kendini mahkeme yerine koyan uygulamaları artık sayısını milyonlarla ifade ettiğimiz tüm Giresun’lu ve Giresunspor’luları rahatsız etmektedir, denetleme adı altında  eşi benzeri görülmemiş prosedürlerin kulübümüze karşı uygulandığını Giresun kamuoyu artık çok iyi bilmelidir. Denetleme sürecinin bittiğini zannederken tekrar böyle bir konunun gündeme gelmesinin doğru olmadığı ve bu sürenin çok fazla uzadığının bilinmesini isteriz. Yapılan bu tutum ve davranış kötü niyetten başka bir şey değildir. Tüm bu sürecin takdirini kamuoyunun takdirine bırakıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.