Başkanvekili Gökalp Kasapoğlu’da istifa etti

Giresunspor yönetiminde dün istifa eden 5 yöneticiden önce Gökalp Kasapoğlu’nun istifa ettiği öğrenildi

Başkanvekili Gökalp Kasapoğlu’da istifa etti

Küme düştükten sonra beklenmedik olaylarla sarsılan Giresunspor’da istifa furyasını ilk olarak Gökalp Kasapoğlu’nun başlattığı öğrenildi.

Gazetemize açıklamada bulunan Kasapoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile görüş ayrılığına düşmesinden dolayı böyle bir seçeneği işlettiğini belirterek, “Amacım Giresunspor’un kurumsal bir yapıya kavuşması idi. Bu ilke ve hedefler doğrultusunda görev aldım. Ancak yönetim kurulunda geçmişte olduğu gibi benim de dahil olduğum son yönetimde yer alan bazı isimlerin tutarsızlıkları karşısında bunun mümkün olmayacağını gördüm” ifadelerine yer verdi.

Kasapoğlu, Giresunspor’un içinde bulunduğu durumdan bir an önce çıkması gerektiğini ve şehrin ileri gelenlerinin vurdumduymazlıktan vazgeçerek elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.

Bilindiği üzere dün de Ferhat Karademir, İbrahim İnaç, Gürkan Temür, Serkan Erdoğan ve Ersin Karakaya önceki gün istifa etmişlerdi.

YORUM ALANI

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.