Giresun Spor Gazete

Başkandan mesaj var

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, “Yaşadığımız zor günler bizleri yıkmadı, ayrıştırmadı. Tam tersine şehir olarak bizleri birleştirdi” dedi.

Başkandan mesaj var
06 Ağustos 2022 - 6:58

“Transfer yasaklarımızı kaldırdık, ödemelerimizi yaptık, kulüp olarak sezonun başlama vuruşunu tahtamızı açarak yaptık” diyen Başkan Karaahmet, Sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunarak şunlara yer verdi; “Bu zorlu süreçte tabi ki çok fazla kahraman yanımızda yer aldı. Siyasetçiler, Parti İl Başkanları, STK’larımızın değerli başkanları, iş adamları, gazeteciler seçilmiş ve atanmış değerli büyüklerimiz, her zaman kalbi Giresunspor için atan vefakar taraftarımız, 7’den 70’e her kesimden binlerce insan Giresunspor’un yanında yer aldı. Yaşadığımız zor günler bizleri yıkmadı, ayrıştırmadı. Tam tersine şehir olarak bizleri birleştirdi. Bu nedenle bize zor anlar yaşatan, Giresunspor üzerinden kişisel hesaplaşmalarını yürütmeye çalışanlara da teşekkür ediyorum. Onlar olmasa bu şehir nasıl kenetlenirdi ki?

Biz bu şehrin tüm renklerini bir formada bütünleştirdik. Destek olan herkese teşekkür ediyor, yeni sezonda birlik ve beraberlik içinde yeşil beyazlı forma için mücadele etmeyi diliyor. Hep birlikte mutlu bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum.”

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.