Giresun Spor Gazete

Başarılar sizinle olsun Çotanaklar

Yeşil Beyazlılar, erken finalde bugün deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak. Çotanaklar bu maçı alıp yoluna kayıpsız devam etmeyi amaçlıyor

Başarılar sizinle olsun Çotanaklar
01 Mayıs 2023 - 7:25

Spor Toto Süper Lig 32. Hafta mücadelesinde Bitexen Giresunspor bugün deplasmanda İstanbulspor ile kozlarını paylaşacak. Saat 20.00’da oynanacak mücadele Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak. Zorlu maçta düdük ise Mete Kalkavan da olacak. Bu maç hem Giresunspor hem de ev sahibi için çok önem arz ediyor.

Dün hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a ulaşan Çotanaklar’da tek hedef galibiyet.

Öte yandan Giresunspor’da sakatlığı bulunan Perez bu maçta forma giyemeyecek. Hayrullah, Arias ve Mejia’nın da hafif sakatlığının olduğu kaydedildi.

GÜVENİYORUZ, İNANIYORUZ BAŞARACAĞIZ

Giresunspor Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, kendileri için sadece İstanbulspor karşılaşmasının değil her maçın final olduğunu vurguladı.

Ekiz, “İstanbulspor maçından galip gelirsek diğer maçlar önemsiz mi? Tabii ki değil. İstanbulspor, Fenerbahçe, Antalyaspor, kalan maçlara ayrı ayrı metotlarla çalışıp galibiyet için sahaya çıkacağız. Futbol bu, bazen galip gelmek de var, yenilmek de var, biz galibiyet için gideceğiz, mutlak düşüncemiz bu ancak olumsuz bir şey olsa dahi Giresunspor son maçına kadar savaşmaya devam edecek. Bizim için her maç, özellikle altını çizerek söyleyeyim final maçı. Endişelenmemek lazım, biraz daha sabır, hep beraber inşallah bu maçlardan puanlarımızı toplayacağız” dedi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.