Giresun Spor Gazete

Başarılar senin olsun Giresunspor’um

Yeşil Beyazlılar, deplasmanda MKE Ankaragücü’nün konuğu oluyor. Mücadele ise saat 17.00’da başlayacak

Başarılar senin olsun Giresunspor’um
20 Nisan 2023 - 9:44

Bitexen Giresunspor, Spor Toto Süper Lig 30. Hafta maçında bugün deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Saat 17.00’da başlayacak maçı Halil Umut Meler yönetecek.

Geride kalan haftayı D.G. Sivasspor galibiyetiyle kapatan Çotanaklar, şimdi de gözünü MKE Ankaragücü’ne çevirdi. Yeşil Beyazlılar, alt sıralardan uzaklaşmak için en yakın takipçisini yenerek üst üste ikinci galibiyetini hanesine yazdırmayı hedefliyor.

GİRESUNSPOR PES ETMEYECEK

Giresunspor Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, MKE Ankaragücü maçını kazanmaları gerektiğini kaydetti.

Ekiz, “Dışarıda da kümede kalma mücadelesi verdiğimiz rakiplerimizle oynayacağız. Ankaragücü, İstanbulspor ve Ümraniyespor. Bunlarda da puan veya puanlar alacağız. ‘Bizi şu kadar puan ligde tutar.’ diye bir planlamamız yok. Puan hesabı yapmamamızın nedeni zaten bizim ligden düşme gibi bir düşüncemiz yok. Giresunspor bu ligi çok sevdi. Bu ligde öyle ya da böyle kalacağız. Sezonu 11-12. sıralarda tamamlamak amacımız. Oyuncularımıza, teknik heyetimize güveniyoruz, kenetlendik. Bu zor sürecin üstesinden geleceğiz. Kimse endişe duymasın.” dedi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.