Bakan Yardımcısı Eminoğlu Giresun’da gençlerle buluştu

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Giresun Gençlik Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi. Gençlerin taleplerini dinleyen Eminoğlu, sahur programında da öğrencilerle buluştu.

Bakan Yardımcısı Eminoğlu Giresun’da gençlerle buluştu
Yayınlama: 26.03.2025
Düzenleme: 26.03.2025 09:55
14
A+
A-

Giresun Gençlik Merkezi’nde düzenlenen “Gençlik Buluşması” programına katılan Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, gençlerle bir araya gelerek projeler hakkında bilgi verdi. Gençlerin sorularını içtenlikle yanıtlayan Eminoğlu, onların görüş ve ihtiyaçlarını dinledi.

SAHURDA SAMİMİ BULUŞMA

Ziyaret kapsamında Seyyid Vakkas Erkek Öğrenci Yurdu’na da giden Bakan Yardımcısı Eminoğlu, burada öğrencilerle birlikte sahur yaptı. Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen sahur programında gençler, fikirlerini ve beklentilerini paylaşma fırsatı buldu.

GENÇLİĞE VERİLEN DEĞER ÖNE ÇIKTI

Programda hem gençliğe verilen önemin hem de Bakanlık projelerinin kapsamı bir kez daha vurgulandı. Gençlerle birebir temas kuran Eminoğlu, onların aktif katılımıyla şekillenecek projelere açık olduklarını ifade etti.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.