Giresun Spor Gazete

Aydın: Takımıma güveniyorum ve hedefimiz Play-Off

Aydın, “Futbolcu kardeşlerimi gözlerinden öpüyorum, tebrik ediyorum. Bugüne kadar çalışmamızın sonucunu aldık” ifadelerini kullandı. Zor bir süreçten geçtiklerini belirten Aydın, “Bu zorlu dönemde gerek bana gerek başkanımıza ve yönetimimize gerekse de taraftarlarımıza çok güzel bir hediye verdiler” dedi.

“HİKAYENİN GİRİŞ BÖLÜMÜNDEYİZ”

Maçın bazı bölümlerinde iyi oynadıklarını söyleyen Aydın, “Oyun anlamında da bölüm bölüm iyi oynadığımız zamanlar oldu, pozisyon zenginliğimiz vardı ama ikinci golü bulamadık. Böylesi daha güzel oldu, heyecan oldu ama bu daha başlangıç. Biz hikaye yazmaya geldik” şeklinde konuştu. Oyuncularıyla birlikte bu hikayeyi yazmaya kararlı olduklarını belirten Aydın, “Onlara bu hikayeyi birlikte yazmaya var mısınız dedim, onlarda söz verdiler. Bu hikayenin henüz giriş bölümündeyiz” dedi.

“PLAY-OFF OYNAMAYA İNANIYORUM”

Aydın, takımın performansına güvendiğini ve play-off oynamaya kadar gidebileceklerini söyledi: “Bugün inandım ki bu futbolcu kardeşlerim, evlatlarım bizi play-off oynamaya kadar götürecekler. İlk defa bir hedef koymuş olduk, bugünkü maça göre, bu inanca, bu tempoya göre bunu söylüyorum. Onlar bizi mahcup etmeyecek, buna inanıyorum.”

“TARAFTARLARIMIZ MUHTEŞEMDİ”

Aydın, taraftarlara da özel bir teşekkür sundu: “Taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum, bizi inanılmaz desteklediler. Bugün inanılmaz bir seyirci vardı, yaklaşık 4-5 bin taraftarın önünde oynadık.” Önümüzdeki haftalarda daha da büyük bir taraftar kitlesi önünde oynayacaklarına inandığını belirten Aydın, “Tüm camiamızı bu hikayenin içine çekmeye çalışacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

Exit mobile version