Giresun Spor Gazete

Amber Çay Eynesil Belediyespor, Elazığspor Maçına Çıkmayacak

TFF 3. Lig 2. Grup’ta küme düşmesi kesinleşen Amber Çay Eynesil Belediyespor, sezonun son haftasındaki Çimentaş Elazığspor maçına çıkmama kararı aldı.

Amber Çay Eynesil Belediyespor, Elazığspor Maçına Çıkmayacak
26 Nisan 2024 - 8:36

Kulüp başkanı Ergin Göleli, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, bu kararı matematiksel olarak ligde kalma şanslarının kalmaması nedeniyle aldıklarını bildirdi.

Göleli, Eynesil Belediyespor’un geçen hafta oynanan Silifke Belediyespor maçı sonrası küme düştüğünü hatırlatarak, “Takımın düşmesi bizleri de en az Eynesil halkı kadar üzdü. Ancak bizler kulübü düşürüp kaçacak insanlar değiliz. Daha güzel günler için savaşmaya devam edeceğiz,” dedi.

Ergin Göleli, yönetim kurulu olarak her zaman kulübün yanında olduklarını belirterek, “Yönetim olarak maddi ve manevi her türlü desteği verdik. Şimdi, Elazığspor maçına çıkmama kararı aldık ve yeni sezon planlamasına başlayacağız. Eynesil halkından bu durumu düzeltmek için bize bir kez daha destek olmalarını istiyoruz,” şeklinde konuştu.

Kulübün bu açıklaması, taraftarlar ve Eynesil halkı arasında çeşitli tepkilere yol açarken, Eynesil Belediyespor’un gelecekteki performansı için yeni bir başlangıç olarak değerlendiriliyor. Kulüp yönetimi, bir sonraki sezon için hazırlıklara başlayarak takımın yeniden yükselmesi için çalışmalara devam edeceklerini vurguladı.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.