Alperen Şengün kariyerinde yeni rekoru kırdı

Houston Rockets, Alperen Şengün’ün muazzam performansıyla New Orleans Pelicans’ı 106-104 mağlup ederek galibiyetini ilan etti.

Alperen Şengün kariyerinde yeni rekoru kırdı

NBA’de sezonun 13. maçı olan bu karşılaşmada Alperen Şengün, kariyer rekorunu kırarak 37 sayı, 11 ribaunt ve 6 asistle oynadı.

Bu etkileyici performans, Rockets’ın sezonun 15. zaferini elde etmesini sağladı. Alperen Şengün, Pelicans karşısında gösterdiği üstün performansla bu sezon ikinci kez ve toplamda 9. kez “double-double” başarısını yakaladı. Rockets’ta Jabari Smith 26 sayıyla, Fred VanVleet ise 10 sayıyla galibiyete katkıda bulundu.

Pelicans cephesinde ise Zion Williamson’ın 28 sayı, 8 ribaunt ve 4 asistlik performansı dikkat çekerken, Brandon Ingram 19 sayı, 3 ribaunt ve 5 asistle mücadele etti. Ancak, bu oyuncuların çabalarına rağmen Pelicans, Rockets’a karşı mağlubiyeti önleyemedi.

YORUM ALANI

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.