Giresun Spor Gazete

Alperen Şengün: Gelecek sezon bizim için büyük olacak

17 Mayıs 2024 - 9:19
Alperen Şengün: Gelecek sezon bizim için büyük olacak

Alperen Şengün, açıklamasında şunları söyledi: “Bu yaz benim yazım olacak. Her sabah erkenden kalkıp sıkı çalışacağım. Çok çalışırsak çok iyi bir takımımız olduğunu düşünüyorum. Fiziğimiz iyi durumda olmalı çünkü önümüzdeki sezon mayısa, hazirana kadar oynamak istiyoruz. Gelecek sezon bizim için büyük bir sezon olmak zorunda. Mentalimi değiştirdim ve seneye hiç olmadığım kadar güçlü döneceğim.”

Bu sezon performansıyla NBA’de dikkatleri üzerine çeken Alperen Şengün, Houston Rockets’ın vazgeçilmez isimlerinden biri oldu. All-Star yarışında iddialı olmasına rağmen takımının derecesi nedeniyle seçilemeyen Şengün, “En Çok Gelişme Gösteren Oyuncu Ödülü”ne aday gösterildi ve 92 puanla 3. sırada yer aldı. 21 yaşındaki pivot, gelecek sezonda daha da güçlü bir performans sergileyeceğini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.