Adil Tozlu ile yollar ayrıldı, Selahattin Ceylan göreve geldi

Giresunspor’da teknik direktör değişikliği yaşandı. Kulüp, Teknik Direktör Adil Tozlu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu.

Adil Tozlu ile yollar ayrıldı, Selahattin Ceylan göreve geldi
Yayınlama: 27.03.2025
47
A+
A-

Giresunspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz Adil Tozlu ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine kulübümüz için vermiş oldukları emeklerden dolayı yönetim kurulumuz adına teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

SEZON SONUNA KADAR SELAHATTİN CEYLAN

Adil Tozlu’nun ayrılığının ardından Giresunspor’un yeni teknik direktörü olarak Selahattin Ceylan görevlendirildi. Ceylan’ın sezon sonuna kadar takımın başında olacağı öğrenildi.

Giresunspor’da yaşanan bu teknik direktör değişikliği, taraftarlar tarafından merakla takip edilirken, Selahattin Ceylan’ın takıma nasıl bir ivme kazandıracağı ise önümüzdeki maçlarda belli olacak.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.