Giresun Spor Gazete

Vali Serdengeçti’den başarı mesajı

Giresun valisinden Giresunspor’a destek ziyareti

Vali Serdengeçti’den başarı mesajı
13 Eylül 2024 - 8:05

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresunspor Kulüp binasını ziyaret ederek Başkan Emin Eltuğral ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ardından Çotanak Spor Kompleksi’nde gerçekleşen antrenmanı ziyaret eden Vali Serdengeçti, futbolculara tatlı ikramında bulundu.

“GİRESUNSPOR BİR MARKA”

Vali Serdengeçti, futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, “Giresunspor’umuzun değerli başkanı, yönetim kurulu ve siz futbolcu kardeşlerimizi tebrik etmek istedim. Nazilli Spor maçını kazandınız, zorlu Diyarbakır deplasmanından puanla döndünüz. İnşallah bu hafta da güzel bir sonuç alacaksınız. Giresunspor, şehrimiz için bir markadır ve bu markaya hep birlikte sahip çıkacağız. Başarılar diliyorum,” dedi.

BAŞKAN ELTUĞRAL’DAN TEŞEKKÜR

Başkan Emin Eltuğral, Vali Serdengeçti’nin antrenman ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Giresunspor olarak bir varoluş mücadelesi veriyoruz. Sayın Valimizin desteği bize güç veriyor. Genç oyuncularımız şehrimizi en iyi şekilde temsil ederek başarılı olacaklar. Valimize nazik ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ediyoruz,” diye konuştu.

 

 

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.