Giresun Spor Gazete

10 ayda 5’inci hoca olacak!

Anlamıyorsunuz, Giresunspor’u rezil ettiniz!

10 ayda 5’inci hoca olacak!
28 Aralık 2023 - 10:05

Giresunspor, 10 ayda 5’inci hocayla anlaşmak üzere.

Başkan Nahid Yamak’ın gündeminde bu zamana kadar takım çalıştırmayan ve tecrübeleri bulunmayan Ceyhun Eriş ve Çağlar Birinci var. Yamak, bu hocalarla anlaşamazsa bir süre önce Giresunspor Futbol Akademisi ve Spor Okulları Genel Koordinatörlüğü görevine getirilen Cengiz Demir’i ikna etmeye çalışacak.

25 Şubat’ta göreve gelen Yamak, o dönemde teknik direktör Hakan Keleş ile yola devam etme kararı aldı, ancak Keleş istifa edince göreve İrfan Buz’u getirdi.

Takım Süper Ligden düşünce İrfan Buz’un görevi kabul etmemesinin ardından 1.Lige Mustafa Kaplan ile başlayan Yamak, Mehmet Birinci ile anlaştı. Birinci 8 maça çıkarken Yamak, önceki gün Mehmet Birinci ile de yollarını ayırdı.

Yamak, şimdi 5’inci hoca ile anlaşmak üzere ve gündeminde iki tecrübesiz antrenör bulunuyor.

Yamak’ın göreve Ceyhun Eriş veya Çağlar Birinci’yi getireceği sanılıyor. Bu zamana kadar takım çalıştırmayan iki antrenörün de takıma ne vereceği merak ediliyor.

Bu arada Bay Yamak’ın bu hocalarla anlaşamaması halinde mayıs ayı başında Giresunspor Futbol Akademisi ve Spor Okulları Genel Koordinatörlüğü görevine getirdiği Cengiz Demir’i ikna etmeye çalışacak. Geçmiş yıllarda Giresunspor’da uzun yıllar görev yapan Cengiz Demir ismi daha mantıklı gözüküyor.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.