1926 Bulancakspor’da Mustafa Çolakoğlu başkanlığında yeni yönetim kurulu açıklandı
Nesine 3. Lig’de 2025-2026 sezonunda mücadele edecek olan 1926 Bulancakspor, yeni yönetim kurulunu kamuoyuna duyurdu. Kulüp başkanlığına iş insanı Mustafa Çolakoğlu getirilirken, yönetim listesi iş dünyası ve spor camiasından önemli isimlerden oluştu. Yeni yönetim, hem sportif başarı hem de kurumsal gelişim hedefiyle yola çıkıyor.
BAŞKAN MUSTAFA ÇOLAKOĞLU LİSTEYİ AÇIKLADI
1926 Bulancakspor’da yapılan toplantı sonrası açıklanan yeni yönetim kurulu, kulübün geleceği adına umut verici olarak değerlendirildi. Başkan Mustafa Çolakoğlu, “Yeni sezonda sadece sahada değil, kulübün kurumsal yapısında da önemli adımlar atacağız. Camia olarak kenetleneceğiz” dedi.
İŞ DÜNYASI VE SPOR CAMİASINDAN DESTEK
Yönetim kurulunda yer alan isimler arasında doktorlar, iş insanları, teknik isimler ve yerel kanaat önderleri yer alıyor. Bu güçlü kadronun Bulancakspor’u hem sportif hem de mali anlamda daha yukarı taşıması bekleniyor.
İŞTE 1926 BULANCAKSPOR’UN YENİ YÖNETİM KURULU
Mustafa Çolakoğlu (Başkan), Reşat Nuri Özdemir (Başkan Vekili), Ahmet Nejat Karaibrahim, Bekir Nesil, Coşkun Beyaz, Dr. İdris Kasap, Ercan Mutlu, Fatih Alparslan, Halil Özçelik, Hasan Mişe, Hüdai Türüdü, Kadir Akgün, Muhammed Gündoğdu, Önder Kızıltaş, Öner Sarıgül, Recep Hıdır, Rıfat Turan, Sefa Demir, Şenol Usta, Şükrü Bodur, Sinan Akdemir, Sinan Yıldız, Yusuf Sarıgül.
Yeni yönetimin yakın zamanda teknik direktör ve transfer planlamalarına dair açıklamalarda bulunması bekleniyor. Taraftarlar ise bu değişimin sahaya da olumlu yansımasını umut ediyor.