Giresun Spor Gazete

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Herkese eşit mesafede, tarafsız bir yaklaşım

Hacıosmanoğlu: “Futbol, barış ve kardeşlik için kullanılmalı”

Herkese eşit mesafede, tarafsız bir yaklaşım
21 Ağustos 2024 - 10:30

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda futbolun geniş kitlelere hitap eden bir spor olduğunu vurgulayarak, bu oyunun barış ve kardeşliği sağlamak için her alanda kullanılması gerektiğini belirtti. Hacıosmanoğlu, “Bizim de ilkelerimiz o doğrultuda. Adil ve adaletli olacağız. Herkese eşit mesafede, tarafsız olacağız futbolun marka değerini yükseltmek için,” dedi.

ALTYAPI VE AMATÖR FUTBOL VURGUSU

Başkan Hacıosmanoğlu, altyapıya yapılan yatırımların önemine dikkat çekerek, bu yatırımların sadece belirli kulüplere değil, tüm ülke genelinde yayılması gerektiğini ifade etti. “Tesisler yapabilirsiniz ama eğer içini profesyonelce doldurmazsanız, oradan ürün çıkmaz. Biz altyapıya ve amatör futbola çok önem veriyoruz. Futbolun kalkınmasının ilk adımının buradan başlaması gerektiğine inanıyoruz,” diye konuştu.

Hacıosmanoğlu, amatör futbolun yarışmacı olmaktan çok üretken olması gerektiğini belirterek, “Evet profesyonel ligler devam edecek ama amatörde yarışmacı değil de üreten bir yapı olması gerektiğine inanıyoruz. Çünkü biliyorsunuz, bir yabancı sıkıntısı var bu ülkede,” ifadelerini kullandı.

Başkan Hacıosmanoğlu’nun açıklamaları, Türk futbolunun geleceği için altyapı ve amatör futbolun önemine dikkat çekerken, adil ve tarafsız bir yönetim anlayışını da ortaya koydu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.