Giresun Spor Gazete

Giresunspor’da başkanlık krizi çözüldü

Giresunspor Başkanı Emin Eltuğral’ın adli sicil kaydı sebebiyle başkanlık yapamayacağı iddialarının gerçeği yansıtmadığı açıklandı.

Giresunspor’da başkanlık krizi çözüldü
09 Temmuz 2024 - 23:36

Giresunspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, Başkan Eltuğral’ın görevinin başında olduğu belirtildi.

HATALI BİLGİLENDİRME

Kulüpten yapılan açıklamada, “Giresun Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kulübümüze gönderilen yazıda, Başkanımız Emin Eltuğral’ın 7405 sayılı Kanunun 5. Maddesinin 4. ve 6. fıkraları uyarınca yönetim kurulu ve diğer kurullarda görev alamayacağı bildirilmiştir. Ancak bu yazı, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Ağır Ceza İlamat Masası tarafından sehven düzenlenen ‘Yerine Getirme Fişi’ sebebiyle gönderilmiştir” denildi.

HATA DÜZELTİLDİ

Açıklamada ayrıca, “09.07.2024 tarihinde ilgili hatanın düzeltilmesi sağlanmış ve Giresun Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bilgi verilmiştir. Olağanüstü Seçimli Genel Kurul toplantısı sonrası göreve gelen başkanımız ve yönetim kurulumuz görevinin başında olmaya devam edecektir. Kamuoyuna duyurulur” ifadeleri kullanıldı.

GÖREVE DEVAM

Bu açıklamayla birlikte, Emin Eltuğral ve yönetim kurulu görevlerine devam edeceklerini teyit ettiler. Giresunspor taraftarları, yönetimin başında herhangi bir değişiklik olmayacağı konusunda bilgilendirildi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.