Giresunspor yönetiminden transfer yasağının kalkması için yoğun çaba

Yeni sezon öncesinde taraftarın en çok merak ettiği konuların başında transfer yasağının kaldırılıp kaldırılmayacağı gelirken, Giresunspor yönetimi bu konuda önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Giresunspor yönetiminden transfer yasağının kalkması için yoğun çaba
Yayınlama: 24.08.2025
321
A+
A-

Transfer tahtasının kapalı olmasının temel nedeni, geçmiş dönemlerde yapılan uygulamalar ve ödenmeyen borçlar. Emin Eltuğral başkanlığındaki yönetim, önceki yıllardan kalan bu dosyaları kapatmak için gece gündüz çalışıyor.

Borçların yapılandırılması ve alacaklılarla görüşmelerde bulunularak, yasağın kaldırılması için gerekli süreçler işletiliyor.

TAKIM GENÇLERLE YOLA ÇIKIYOR AMA UMUT VAR
Yönetim, bu süreçte teknik heyet ve altyapıya özel bir destek veriyor. Mevcut kadroda ağırlıklı olarak genç oyuncular yer alsa da, transfer tahtasının açılmasıyla birlikte tecrübeli isimlerin de takıma kazandırılması hedefleniyor. Böylece Çotanaklar, hem altyapısına güvenen hem de dışarıdan doğru hamlelerle güçlenen bir kadroyla sahaya çıkmayı planlıyor.

YÖNETİM KARARLI: “SORUNU ÇÖZECEĞİZ”
Kulüp yönetimi, kamuoyunda oluşan endişeleri gidermek adına yaptığı açıklamalarda, “Tüm imkanlarımızı seferber ettik. Geçmişten gelen bu ağır yükü kaldırmak için yoğun çaba harcıyoruz. Transfer tahtasını açarak Giresunspor’u yeniden ayağa kaldıracağız” mesajını verdi.

TARAFTAR UMUTLA BEKLİYOR
Giresunspor camiası, yönetimin bu gayretlerinin kısa sürede sonuç vermesini bekliyor. Taraftarlar, “Biliyoruz ki bu yönetim elinden geleni yapıyor. İnşallah bu fedakârlıklar karşılığını bulacak” diyerek kulübe destek mesajları iletiyor.

Giresunspor, zorlu mali tabloya rağmen kararlılıkla yoluna devam ederken, gözler önümüzdeki günlerde transfer tahtasının açılıp açılmayacağına çevrilmiş durumda.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. onur dedi ki:

    hiç gerek yok bence o kadar parayı vermeye seneye 2.lige çıkıp çıkmayacağımız bile belli değil verilecek paralar boşa verilen paralar olacak eğer para bir şekilde bulunursa önümüzdeki seneki kadro için kullanılmalı biz 1.ligi çok zor görürüz gibime geliyor bu duruma düşmemiz çok kotu oldu 1.ligdeyken 4-5 futbolcuyu elimizde tutabilseydik şimdi 1. ligde devam ederdik ki o zamanki yönetiminde umudu yokmuşki kendini kurtarmak için takımın düşmesine razı olmuşalar bu televizyondan toplanan paralar ( tabıkı toplandıysa ) ne oldu o paralar borc odenmek için toplanmıstı dıye bılıyorum o paralara ne oldu acaba ?