Giresunspor tarihinin en zor günlerinden yine birini yaşıyor

FIFA ve TFF cezaları, transfer tahtası ve borç yükü yeşil beyazlı ekibi dibe sürükledi

Giresunspor tarihinin en zor günlerinden yine birini yaşıyor
Yayınlama: 25.03.2025
44
A+
A-

Türk futbolunun köklü kulüplerinden Giresunspor, 2023-2024 sezonunun sonunda 2. Lig’den 3. Lig’e düşmesi kesinleşti. Geçmiş yönetimlerden kalan ağır borç yükü, kulübü adeta çöküşe sürükledi. FIFA ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından verilen puan silme ve transfer yasağı cezaları, yeşil beyazlı ekibin sahada rekabet gücünü önemli ölçüde zayıflattı.

TRANSFER TAHTASI KAPALI KALDI
Emin Eltuğral başkanlığındaki mevcut yönetim, sezon boyunca transfer yapma imkanından yoksun kaldı. FIFA dosyalarından kaynaklı kapalı olan transfer tahtası nedeniyle takviye yapılamadı. Bu durum, kadro derinliği olmayan Giresunspor’un sezon genelinde rakipleri karşısında zorlanmasına neden oldu.

GENÇLERİN VEFA MÜCADELESİ
Tüm bu olumsuz tabloya rağmen Giresunspor’un altyapısından yetişen genç futbolcular, kulüplerine olan bağlılıklarını göstererek sahada ter döktü. Maddi imkansızlıklar ve profesyonel desteğin yokluğuna rağmen formaya olan sadakatleriyle mücadeleyi bırakmayan genç oyuncular, futbol kamuoyunun takdirini topladı.

TARAFTAR ÜZGÜN AMA UMUTLU
Giresunlu taraftarlar, alınan sonuçlar karşısında büyük üzüntü yaşarken, kulübün yeniden ayağa kalkması için destek çağrısında bulunuyor. Yeşil beyazlı camia, zor günleri atlatıp tekrar üst liglere dönmenin yollarını arayacak.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.