Giresun Spor Gazete

Eski Giresunspor Başkanı Bozbağ, TFF Yönetim Kurulunda

Giresunspor Kulübü, TFF’nin yeni başkanını ve yönetim kurulunu tebrik etti.

Eski Giresunspor Başkanı Bozbağ, TFF Yönetim Kurulunda
19 Temmuz 2024 - 12:12

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu bugün Ankara’da gerçekleştirildi. Seçimler sonucunda İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkanlığına seçilirken, eski Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ da TFF Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

GİRESUNSPOR’DAN TEBRİK MESAJI

Giresunspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, yeni yönetimden duyulan memnuniyet dile getirildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Giresunspor Kulübü olarak, bugün Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda yapılan seçimler sonucunda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı’na Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nun seçilmesi, TFF Yönetim Kurulu Üyeliğine ise eski kulüp başkanımız Sayın Mustafa Temel Bozbağ’ın seçilmesinden dolayı memnuniyet duyuyoruz. Yeni yönetimi tebrik ediyor, Türk futboluna yapacakları katkıları büyük bir umut ve heyecanla bekliyoruz. Yapılan genel kurulun Türk futbolu için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”

TÜRK FUTBOLUNDA YENİ DÖNEM

Yeni TFF yönetimiyle birlikte Türk futbolunda yeni bir dönemin başlaması bekleniyor. Giresunspor gibi birçok kulüp, yeni yönetimin Türk futboluna önemli katkılar yapacağına dair umutlarını dile getirdi.

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.