Erçevik: Genç kadro, yeni umutlarla sahada olacak
TFF 3. Lig’de yeni sezona hazırlanan Giresunspor’da, Teknik Direktör Cahit Erçevik’in önderliğinde genç kadroyla yoğun mesai sürüyor.

Transfer tahtası kapalı olan yeşil-beyazlı ekip, altyapı oyuncularına güvenerek sezona güçlü bir başlangıç hedefliyor.
GENÇLERE GÜVEN, CAMİAYA MESAJ
Sezonun açılış haftasında Amasyaspor ile karşılaşacak olan Giresunspor’da Teknik Direktör Cahit Erçevik, kulübün içinde bulunduğu zorlu ekonomik tabloya rağmen umutlu mesajlar verdi. Transfer yasağı nedeniyle altyapıdan yetişen oyuncularla çalıştıklarını belirten Erçevik, “Zor bir dönemden geçiyoruz. Ancak gençlerimize güveniyorum. Sahada inançlarını ve yeteneklerini göstermeleri için her türlü desteği veriyoruz” ifadelerini kullandı.
HEDEF: SEZONA GALİBİYETLE BAŞLAMAK
Ligin ilk maçında Amasyaspor gibi güçlü bir rakibe karşı sahaya çıkacaklarını hatırlatan Erçevik, galibiyetin takımın özgüveni açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. “Sezona iyi başlamak çok önemli. Taraftarımıza umut vermek ve bu yeni yapılanmanın sahaya nasıl yansıyacağını göstermek istiyoruz. Gençlerimize inanalım, bu şehirle birlikte ayağa kalkacağız” dedi.
TARAFTARA ÇAĞRI: BU TAKIM SAHİPSİZ DEĞİL
Cahit Erçevik, Giresunspor taraftarına da seslenerek destek çağrısında bulundu: “Bu takım sahipsiz değil. Taraftarımızın gücüne her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Tribünlerde onların enerjisini hissetmek, genç oyuncularımız için büyük bir motivasyon kaynağı olacak.”
TRANSFER TAHTASI AÇILIRSA TAKVİYE GELEBİLİR
Öte yandan Giresunspor’da transfer tahtasının açılması için girişimler sürüyor. Yasağın kaldırılması halinde takıma katılacak yeni isimlerin Amasyaspor maçında sahaya çıkabileceği bildirildi.