Giresun Spor Gazete

Diyarbekirspor – Giresunspor Maçı Öncesi Gözler Deplasmanda

Galibiyete odaklanan Yeşil Beyazlı ekip, bugün şehirden ayrılarak önce otobüsle Trabzon’a, oradan da uçakla Diyarbakır’a geçecek.

Diyarbekirspor – Giresunspor Maçı Öncesi Gözler Deplasmanda
07 Eylül 2024 - 8:28

Pazar günü oynanacak maç sonrası uygun uçuş bulunamadığı için takım, dönüş yolunu otobüsle yapacak.

MAÇ SAATİ VE STADYUM DEĞİŞİKLİĞİ

Diyarbekirspor – Giresunspor karşılaşması, Diyarbakır Stadyumu’nun bakımda olması nedeniyle Seyrantepe 2 Nolu Çim Saha’ya alındı. Ayrıca, saha ışıklandırması bulunmadığından maç saati 19.00’dan 16.00’ya çekildi.

TEKNİK DİREKTÖRÜN AÇIKLAMALARI

Giresunspor Teknik Direktörü Metin Aydın, takımının sezon öncesi hazırlıklarına değindi:
“Oyuncularım inançlı ve coşkulu çalıştılar, ilk maçta bunun karşılığını aldık. Geçen sezondan 7-8 oyuncuyu kaybettik, ancak altyapımızdan 6 oyuncuyu A takıma seçtik. 55 günlük bir hazırlık süreci geçirdik ve bir kolej takımı olma hedefiyle çalıştık.”

TAKIMIN HEDEFİ VE STRATEJİSİ

Metin Aydın, Diyarbekirspor maçı için haftalardır hazırlık yaptıklarını belirterek, deplasmanda puan ya da puanlar almayı hedeflediklerini söyledi:
“Rakiplerimizi incelediğimizde, 6-7 takımın üst sıraları hedeflediğini görüyoruz. Bizim hedefimiz ise orta sıralar, ancak iddialıyız. Hedefimize ulaşamazsak bile ligde kalacağımızı düşünüyoruz.”

TARAFTARA ÇAĞRI: İNANMAKTAN VAZGEÇMEYİN

Taraftar desteğinin önemine dikkat çeken Aydın, şunları ekledi:
“Futbolda inişler ve çıkışlar var. Kazanacağımız ya da kaybedeceğimiz maçlar olacak, ancak taraftarlarımız bizlere inanmaktan vazgeçmesin. Onlarla birlikte hedefimize ulaşacağımızdan şüphe duymuyorum.”

 

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.