Yeni sezon öncesi yönetim krizi büyüyor
1926 Bulancakspor’da sezon hazırlıkları teknik direktör Bülent Demirkanlı’nın sahaya inmesiyle başlasa da, kulüpte hâlâ yeni yönetim oluşturulamadı. 16 Haziran itibarıyla divan heyetinin görev süresi sona erdi ve kulüp resmen yönetimsiz kaldı. 3. Lig öncesi zaman daralırken, yönetim boşluğu camiada endişe yaratıyor.
TARAFTARLAR BEKLİYOR, SESSİZLİK HÂKİM
Yeni sezona hazırlanması gereken kulübün başıboş kalması, taraftarlar ve spor kamuoyunda belirsizlik yarattı. Transfer, bütçe ve tesis planlamalarının yapılabilmesi için bir an önce yönetim kurulunun açıklanması bekleniyor.
GÖZLER NECMİ SIBIÇ’TA
Kulübe ve spora verdiği destekle tanınan Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, tüm gözlerin çevrildiği isim oldu. Başkan Sıbıç’ın nasıl bir adım atacağı ve kulüp yönetimine dair kararını ne zaman açıklayacağı merakla bekleniyor. Taraftarlar, gecikmenin daha büyük sorunlara yol açmaması için acil adım çağrısı yapıyor.