Giresun Spor Gazete

Bu karamsarlık neden?

Sadece şunu belirterek yazmak istiyorum. Giresunspor yeni ve genç futbolculardan kurulu bir ekip.
Hiç transfer yapamayan ve kendi alt yapısından kurulu tecrübesiz bir takım. Daha önceleri belirttiğim gibi bu takımın rayına oturması için zamana ihtiyacı var ve bu takımdan bu sene şampiyonluk beklemek için çok erken olduğu gibi hayalden öte gitmez.
Bu yeni ve genç takımdan benim fikrimi soracak olursanız gelecek için ümitliyim. Bu genç kadrodan iki futbolcu yetkililerin gözlerinden kaçmadı ve milli oldular.
1-0’lık Nazillispor galibiyeti ile başladıkları ligdeki son maçını kendi sahalarında ligin şampiyonluk mücadelesi veren ve kadrosu oldukça zengin Elazığspor ile oynadılar ve sahadan 2-0 yenik ayrıldılar.
Giresunspor bu yenilgiyi hak etti veya hak etmedi konusuna değinmeyeceğim. Bu yenilgi ile Giresunspor adına lig sona mı erdi?
Giresunspor’un genç ve tecrübesiz ekibinin lige alışması ve ısınması için zamana ihtiyacı var.
Sosyal medyada bazı haksız eleştirilerden uzak durmaya özen göstermek gerekmez mi?
Hele de Giresunspor’un büyüklüğü göz önüne alındığında zorların üstesinden geleceği muhakkaktır.
Fakat bir yorumu özellikle göz ardı edemiyorum: ‘ORDUSPOR’UN DURUMUNA MI DÜŞÜYOR?’
O yorum yapanlara yanıtım kesinlikle HAYIR olacaktır.
Takımın yeni olduğu gibi Emin Eltuğral başkanlığındaki yönetimde yeni ve takımın menfaatleri adına çalışmaları ise gözlerden kaçmıyor.
Giresunspor adına Giresun merkez ilçeleri ve İstanbul’da yaşayan Giresunlu iş adamlarının kapısını çalması ve takımın durumu hakkında bilgiler aktarması ve fikir alış verişine bulunması gayet olumlu bir hareket. Sonuç olarak taraftarlara mesajım ise merak etmeyin hiç kimse Giresunspor’dan büyük değildir ve bu takım küme düşmeyecektir.

Exit mobile version