Giresun’u ve okulunu gururlandıran başarı, 6–8 Şubat tarihleri arasında Şanlıurfa’da düzenlenen Okul Sporları Yüzme Gençler Türkiye Birinciliği müsabakalarında geldi.
Beril Çamuroğlu, 200 metre kurbağalama branşında elde ettiği dereceyle Türkiye ikinciliğine uzandı.
ZORLU YARIŞTA ÖNEMLİ DERECE
Giresun Uğur Anadolu Lisesi öğrencisi Beril Çamuroğlu, 200 metre kurbağalama yarışını 2:47:53’lük derecesiyle tamamladı. Türkiye genelinden çok sayıda sporcunun katıldığı organizasyonda gösterdiği performans, yarışların en dikkat çeken sonuçları arasında yer aldı.
OKULU VE GİRESUN’U GURURLANDIRDI
Elde edilen Türkiye ikinciliği, hem okul camiasında hem de Giresun spor çevrelerinde sevinçle karşılandı. Başarının, disiplinli çalışma ve düzenli antrenman sürecinin bir sonucu olduğu ifade edildi.
ANTRENÖR VE OKULA TEBRİK
Sporcunun başarısında emeği bulunan antrenör Ceyhun Akpınar ile Giresun Uğur Anadolu Lisesi de tebrik edildi. Beril Çamuroğlu’nun önümüzdeki dönemde daha büyük derecelere imza atması bekleniyor.